چراغ حیاطی مدرن چیست و انواع آن کدام است؟
امروزه نسل جدیدی از چراغ های حیاطی به نام چراغ حیاطی مدرن راهی بازار شده اند و استقبال بسیار زیادی از آنها صورت گرفته است.
در این مطلب قصد داریم توضیحاتی را در رابطه با این نوع چراغ ها برای شما عزیزان مطرح کنیم. با شیک سازان همراه باشید
در نتیجه اگر قصد دارید که حیاط، باغ و یا باغچه خود را به زیباترین شکل ممکن نورپردازی کنید و از چراغ ها در زیباسازی محیط مورد نظر خود بهره ببرید، به مطالعه این مطلب بپردازید تا بتوانید در این زمینه بهتر تصمیم گیری کنید و با انواع نورپردازی در محیط های خارجی خانه آشنا شوید.
فهرست
چراغ حیاطی مدرن
به صورت کلی چراغ های حیاطی مدرن از ظاهری متفاوت تر و تکنولوژی جدید تری برای روشنایی بهره می برند که این ویژگی ها باعث ایجاد تمایز در این چراغ ها در مقایسه با چراغ حیاطی های قدیمی تر شده است.
اهمیت استفاده از چراغ حیاطی مدرن چیست؟
با توجه به اهمیتی که طراحی دکوراسیون در فضاهای داخلی و خارجی پیدا کرده است و افزایش توجه مردم به زیبایی، چراغ های حیاطی مدرن نیز اهمیت بسیار زیادی پیدا کرده اند؛ زیرا با استفاده از چراغ های آویز در مقایسه با چراغ های قدیمی به طور بهتری می توان به زیبا سازی حیاط کمک کرد.
انواع چراغ حیاطی مدرن
چراغ های مدرن حیاطی دارای انواع مختلفی هستند و می توان آنها را برای بخش های مختلف حیاط، باغچه و یا باغ تهیه کرد. انواع این چراغ ها از قبیل زیر هستند:
-
چراغ زیر درختی
این دسته از چراغ ها را برای نورپردازی درختان حیاط در طول شب استفاده می شود که این چراغ ها معمولا به صورت دفنی هستند و نورپردازی را از کف انجام می دهند و جلوه بسیار زیبایی را در درخت ایجاد می کنند. این نوع از چراغ های حیاطی را می توان در رنگ های مختلفی تهیه کرد و زیبایی را به وسیله آنها به حیاط آورد.
-
چراغ دفنی
چراغ های دفنی شبیه به هالوژن هایی هستند که در سقف نصب می شوند اما با این تفاوت که این چراغ ها در زمین نصب می شوند و بدون هر گونه پایه می باشند و نورپردازی توسط آنها از کف صورت می گیرد. از این چراغ ها می توان در قسمت پیاده روی حیاط استفاده کرد و این بخش از حیاط را بدین وسیله زیباسازی کرد.
-
چراغ دیواری
یکی دیگر از انواع چراغ حیاطی مدرن، چراغ های دیواری هستند که نوع دیواری آنها بر روی دیوار نصب می شود. این مدل از چراغ ها دارای طراحی های بسیار متفاوتی هستند که افراد می توانند آنها را بر اساس سلیقه خود تهیه کنند.
-
چراغ های پایه دار
چراغ های پایه دار همان طور که از نام آنها مشخص است، دارای پایه های بلندی هستند که به وسیله این پایه بر روی زمین قرار می گیرند و معمولا به چراغ باغی معروف است که ارتفاع آنها حدود یک و نیم متر می باشد. از این چراغ ها نیز برای روشنایی بخش های مختلف حیاط و یا باغ استفاده می شود.
-
جت لایت نورپردازی
جت لایت نورپردازی حیاط در واقع پروژکتور هایی هستند که بر روی زمین نصب می شوند و نور پردازی را از روی سطح زمین به سمت بالا انجام می دهند. نور تولید شده توسط این نوع چراغ ها بسیار زیاد است و معمولا برای روشنایی راه پله حیاط و یا نمای ساختمان از بیرون استفاده می شود.
-
چراغ حبابی
چراغ های حبابی نیز یکی دیگر از انواع چراغ حیاطی مدرن هستند که ظاهر کروی شکل آن توجه هر کسی را به خود جلب می کند. این چراغ ها در سایز های مختلف و به صورت پایه دار و یا بدون پایه قابل تهیه هستند و با استفاده از آنها می توان محیط باغ و یا باغچه را بسیار زیبا کرد.
چراغ های حبابی نیز به گونه ای هستند که از آنها می توان در تمام بخش های حیاط استفاده کرد.
-
چراغ نیزه ای چمنی
چراغ های نیزه ای چمنی دارای ظاهری مکعبی شکل هستند که معمولا برای نورپردازی چمن مورد استفاده قرار می گیرند. این چراغ ها توسط پایه نیزه ای شکل آنها در زمین قرار می گیرند.
ویژگی چراغ حیاطی مدرن چیست؟
همان طور که گفته شد این دسته از چراغ های حیاطی از تکنولوژی های جدید تری برای نورپردازی استفاده می کنند. به عنوان مثال: برخی از چراغ های مدرن حیاطی به وسیله لامپ های ال ای دی کار می کنند که لامپ های ال ای دی با وجود اینکه قدرت بیشتری در نور پردازی دارند، اما مصرف برق آنها کمتر است.
برخی دیگر از این چراغ ها نیز به صورت خورشیدی هستند، یعنی انرژی مورد نیاز برای روشنایی را به وسیله نور خورشید تامین می کنند و در باتری خود ذخیره می نمایند. در نتیجه نور پردازی به وسیله آنها باعث صرفه جویی بسیار زیادی در مصرف برق می گردد.
همچنین لازم به ذکر است که در نسل جدید چراغ های حیاطی از طراحی های متنوع، متریال مناسب و نورپردازی مناسب تری استفاده می شود.
قیمت چراغ حیاطی مدرن
چراغ های مدرن حیاطی با وجود اینکه نسل جدید چراغ های حیاطی هستند، اما خوشبختانه دارای قیمت خیلی بالایی نیستند و اشخاص به راحتی می توانند آنها را تهیه کنند.
قیمت این چراغ ها با توجه به نوع آنها متفاوت است و برخی از آنها دارای قیمت بالاتر و برخی دیگر نیز دارای قیمت پایین تری هستند.
اما به صورت کلی رنج قیمت این چراغ ها تقریبا از حدود 20 هزار تومان شروع می شود و تا یک و دو میلیون تومان ادامه پیدا می کند.
در نتیجه برای اینکه بتوانید به قیمت مشخصی در رابطه با این چراغ ها دست پیدا کنید، باید ابتدا نوع چراغ مورد نظر خود، اندازه، وزن، تعداد شعله، جنس، شعاع روشنایی، نوع لامپ، طرح و رنگ و … را تعیین کنید تا بتوانید قیمت دقیق آن را محاسبه نمایید.