آیا می دانید چراغ باغی چیست و بزرگ ترین تولید کننده آن

آیا می دانید چراغ باغی چیست و بزرگ ترین تولید کننده آن

در این مطلب قصد داریم در رابطه با چراغ باغی با شما عزیزان صحبت کنیم و توضیحاتی را در رابطه با چراغ باغی به شما عزیزان ارائه دهیم با صنایع روشنایی شیک سازان همراه باشید.

به طور کلی انواع بسیار زیادی از چراغ ها برای تولید نور و روشنایی طراحی و ساخته شده اند که هر کدام از انواع این چراغ ها برای امور مخصوص به خود مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال: برخی از چراغ ها برای روشنایی خیابان و کوچه ساخته شده اند،  برخی برای روشنایی داخل خانه طراحی شده اند و برخی دیگر از انواع چراغ ها برای روشنایی حیاط،بالکن، تراس، باغ و باغچه طراحی شده اند؛

همچنین علاوه بر این چراغ آویز ، انواع دیگری از چراغ ها نیز وجود دارند که برای روشنایی مکان هایی مانند راه پله، بیمارستان، ادارات، مغازه ها و … تولید شده اند.

به عبارت دیگر در رابطه با انواع چراغ هایی که برای تولید نور تولید و طراحی شده اند، باید گفت که این چراغ ها به گونه ای هستند که نمی توان از آنها در جایگاه دیگری به غیر از جایگاهی که برای آن طراحی شده اند، استفاده کرد.

به عنوان مثال: نمی توان از چراغی که برای داخل خانه طراحی شده است در محیط باغ و باغچه استفاده نمود و …

چراغ باغی چیست؟

حال در پاسخ به این سوال، با توجه به توضیحاتی که در قسمت فوق در رابطه با انواع چراغ ذکر شد، به معرفی چراغ باغی و چراغ حیاطی می پردازیم.

چراغ پارکی همان طور که از نام آن پیداست، به آن دسته از چراغ هایی گفته می شود که برای روشنایی و زیبایی بخشیدن به محیط باغ و باغچه مورد استفاده قرار می گیرد.

مواد مورد استفاده در ساخت چراغ باغی چیست؟

چراغهای باغی از پلاستیک و فلز ساخته می شوند و برخی نیز ترکیبی از پلاستیک و فلز هستند، که مسلما آن دسته از چراغهای باغی که از جنس فلز ساخته می شوند، برای استفاده در محیط باغ و باغچه مناسب تر هستند و در برابر شرایط جوی مقاومت بیشتری دارند.

در ساخت چراغ باغ ها از فلزاتی از قبیل: فولاد و ورقه های گالوانیزه استفاده می شود که این دسته از فلزات نه تنها قابل انعطاف هستند، بلکه از مقاومت بالایی نیز برخودار می باشند.

انواع چراغ باغی چیست؟

چراغ های باغی دارای انواع مختلفی هستند و در طراحی های متفاوتی ساخته می شوند که افراد می توانند این چراغ ها را با توجه به سلایق خود تهیه کنند. به طور کلی چراغهای باغی از نظر شکل ظاهری به سه دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:

چراغ پایه دار

چراغ باغی های پایه دار، همان طور که از نام آن مشخص است، دارای پایه ای بلند هستند که کلاهک چراغ دار توسط این پایه در زمین قرار می گیرد و به روش های مختلفی در زمین نصب می شود که با توجه به قرار گرفتن این چراغ ها در زمین، پایه آنها باید به گونه ای باشد که دچار زنگ زدگی نشود و زیبایی چراغ از بین نرود.

چراغ دیواری

چراغ های  دیواری نوعی از چراغ های باغی هستند که بر روی دیوار نصب می شوند. این چراغ ها بر خلاف چراغ های پایه دار، دارای پایه بسیار کوتاهی هستند و به صورت عمودی و یا افقی بر روی دیوار قرار می گیرند.

چراغ  دفنی

چراغ دفنی نیز همان طور که گفته شد یکی دیگر از انواع چراغهای باغی هستند که در داخل زمین، باغچه و یا چمن دفن می شوند و نورپردازی را از سطح زمین انجام می دهند.

با استفاده از این چراغ ها می توان جلوه ای زیبا و متفاوت را به محیط بخشید و نورپردازی بسیار جذابی را در فضای باغ و یا باغچه و ویلا ایجاد کرد.

انواع انرژی مورد استفاده در چراغ باغی چیست؟

حال در این بخش لازم به ذکر است که چراغ تزئینی باغچه علاوه بر اینکه از نظر ظاهری دارای انواع مختلفی هستند، از نظر انرژی مورد استفاده نیز دارای انواع مختلفی می باشند که در این قسمت اندکی به این مطلب اشاره خواهیم کرد:

چراغ باغی برقی

چراغ  برقی نوع متداول و رایج چراغ باغی است که انرژی مورد استفاده در آن برق است. این نوع از چراغ ها به سیم کشی برق نیاز دارند و باید در تمام قسمت هایی که این چراغ ها نصب می شوند، سیم کشی برق صورت گیرد.

چراغ باغی خورشیدی

چراغ  خورشیدی به چراغ هایی گفته می شود که دارای صفحه های خورشیدی هستند و در داخل آنها باتری برای ذخیره انرژی تعبیه شده است. این دسته از چراغ های باغی نیز در اشکال مختلفی قابل تهیه هستند.

در رابطه با چراغ باغی خورشیدی لازم به ذکر است که این چراغ ها نیازی به سیم کشی ندارند و فاقد هر گونه هزینه برای نصب می باشند.

آیا چراغ برقی بهتر است و یا چراغ خورشیدی؟

برای چراغ باغی برقی باید در تمام قسمت هایی که چراغ  برقی نصب می شود، سیم کشی برق انجام داد. که وجود سیم کشی برق در محیط هایی مانند باغ و باغچه که به علت آبیاری باغ و یا بارندگی، دائما با آب در ارتباط هستند از ایمنی بالایی برخوردار نیست و ممکن است که خطراتی را برای افراد ایجاد کند.

همچنین در رابطه با چراغ های باغی برقی باید گفت که وجود حجم زیادی از سیم کشی برق در داخل باغ و یا حیاط، زیبایی محیط را تحت تاثیر قرار می دهد و به چشم خوردن حجم زیاد سیم کشی در داخل باغ چشم انداز مناسبی را ایجاد نمی کند.

اما در رابطه با چراغ باغی خورشیدی باید گفت که از آنجایی که این چراغ ها با انرژی خورشید کار می کنند و انرژی خورشید را در خود ذخیره می کنند، باعث صرفه جویی در مصرف برق می شوند، همچنین به دلیل اینکه این چراغ ها فاقد هر گونه سیم کشی می باشند، از نظر ایمنی بسیار مناسب تر از چراغ های برقی هستند و از آن گذشته زیبایی محیط باغ را نیز برهم نمی زنند.​

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *